A murit Joe Bryant. Tatăl lui Kobe avea 69 de ani

Fost jucător în NBA, Joe nu şi-a revenit niciodată complet după accidentul vascular cerebral suferit recent.

Urmărește
265 afișări
Imaginea articolului A murit Joe Bryant. Tatăl lui Kobe avea 69 de ani

A murit Joe Bryant. Tatăl lui Kobe avea 69 de ani

Joe Bryant, fost baschetbalist american şi tatăl marelui Kobe, a murit astăzi, la vârsta de 69 de ani. El a suferit recent un accident vascular cerebral, din care nu şi-a revenit niciodată complet.

Joe a suferit enorm după dispariţia lui Kobe, care a murit pe 25 ianuarie 2020 împreună cu nepoata Gigi şi cu alte şapte persoane, într-un accident aviatic.

Joe a jucat în NBA pentru Philadelphia 76ers, echipa din oraşul său natal, iar apoi s-a transferat la San Diego Clippers. A evoluat şi pentru Houston Rockets.

A aterizat apoi în Europa, unde între 1984 şi 1991 a îmbrăcat culorile echipelor italiene Rieti, Reggio Calabria, Pistoia şi Reggio Emilia.

În Italia a locuit şi Kobe, care era pe atunci foarte tânăr şi care a devenind ulterior una dintre legendele baschetului mondial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici