„A venit timpul să închei oficial cariera de jucătoare profesionistă de tenis”. Anunţul făcut de o sportivă

„A venit timpul să închei oficial un capitol din viaţa mea - cariera de jucătoare profesionistă de tenis”, a anunţat vineri pe Facebook Raluca Olaru.

695 afișări
Imaginea articolului „A venit timpul să închei oficial cariera de jucătoare profesionistă de tenis”. Anunţul făcut de o sportivă

„A venit timpul să închei oficial cariera de jucătoare profesionistă de tenis”. Anunţul făcut de o sportivă

„A venit timpul. A trecut mai bine de un an şi jumătate de la ultimul meu meci oficial şi chiar şi aşa tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare, dar până la urmă cred că niciodată nu va fi ceva uşor. Adevărul este că a venit timpul să închei oficial un capitol din viaţa mea - cariera de jucătoare profesionistă de tenis. Atenţie, nu am spus doar tenis, pentru că după cum aţi putut vedea în acest ultim an şi jumătate, sunt încă aproape şi implicată în fenomen prin diverse forme - comentatoare, analistă, antrenoare, intervievatoare. Însă drumul meu ca jucătoare profesionistă s-a încheiat. Deşi n-a fost uşor să mă obişnuiesc cu acest statut, sunt mulţumită şi împlinită cu parcursul meu în cei 20 de ani de circuit profesionist. Şi când spun parcurs nu mă refer doar la rezultatele de pe hârtie, ci şi la parcursul meu ca om”, a scris jucătoarea pe reţeaua de socializare.

Ea susţine că acum este momentul să îşi dea cu adevărat timp pentru viaţa personală şi pentru toate lucrurile pe care doreşte să le facă în aceasta viaţă.

„Aceşti 26 de ani de când am luat racheta în mână au fost o călătorie foarte intensă, fizic şi mai ales emoţional, cu multe momente incredibil de frumoase, dar şi cu perioade foarte grele. Una peste alta sunt foarte bucuroasă pentru că ştiu că am fost extrem de dedicată, întotdeauna am făcut absolut tot ce am putut mai bine în fiecare moment, am căutat permanent să mă autodepăşesc şi să perfecţionez aspecte din jocul, fizicul şi mentalul meu. Iar ultimii ani din carieră au fost cei mai frumoşi şi sunt extrem de bucuroasă şi recunoscătoare că în acei ultimi 4-5 ani m-am bucurat cel mai mult de tenisul meu şi de munca mea”, adaugă Raluca Olaru.

Ea le-a mulţumit pentru susţinere părinţilor, familiei, sponsorilor, tuturor antrenorilor şi oamenilor cu care a lucrat şi în special celor doi care i-au fost alături în ultimii 12 ani de carieră, Arti şi Gavra. De asemenea, sportiva a mulţumit şo celor care „m-aţi urmărit şi sprijinit din spatele ecranelor sau de pe marginea terenurilor, încurajările voastre au fost de ajutor întotdeauna!”.

„Acestea fiind spuse, mi-am dorit foarte mult să sărbătoresc acest capitol care se încheie şi să ne mai strângem o dată, cu mic, cu mare pentru a marca acest moment. Aşa că staţi pe aproape, voi anunţa în curând detaliile evenimentului. Şi da, voi fi din nou în postura de jucătoare”, a adăugat ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici