AC Milan îşi lansează propriul Hall of Fame. Primul membru este un legendar fundaş italian

  • AC Milan îşi lansează propriul Hall of Fame pentru a sărbători cea de-a 125-a aniversare a clubului.
  • Legendarul fundaş Franco Baresi a devenit primul membru, după ce a petrecut 50 de ani incredibili pe San Siro, relatează Goal.
Urmărește
97 afișări
Imaginea articolului AC Milan îşi lansează propriul Hall of Fame. Primul membru este un legendar fundaş italian

Sursa foto: Facebook

Într-un an plin de evenimente şi sărbători, rossonerii şi-au introdus propriul Hall of Fame pentru a-şi onora vedetele de altădată. Primul membru al prestigiosului grup va fi emblematicul fundaş italian Baresi.

Baresi s-a alăturat sistemului de tineret al giganţilor din Serie A în 1972, înainte de a-şi face debutul la profesioniştii seniori pentru club în 1977. El a reprezentat Rossoneri pentru următorii 20 de ani înainte de a se retrage din fotbal în 1997.

Fundaşul italian a jucat 719 meciuri oficiale pentru echipa italiană şi a câştigat mai multe trofee importante, inclusiv şase titluri în Serie A şi trei Cupe Europene. El continuă să rămână asociat cu clubul, fiind în prezent vicepreşedinte de onoare al acestuia.

După ce a primit această recunoaştere din partea clubului său din copilărie, jucătorul în vârstă de 64 de ani a declarat pentru site-ul oficial al grupării: „Sunt profund onorat că am fost ales de AC Milan ca prima persoană inclusă în Hall of Fame, reprezentând istoria glorioasă a acestui club şi sărbătorind cei 50 de ani petrecuţi în roşu şi negru.

„Această recunoaştere mă umple de mândrie. AC Milan nu înseamnă doar victorii şi titluri; întruchipează stilul, pasiunea şi sacrificiul - valori şi oameni care au făcut mare acest club. Sper ca acest proiect să inspire generaţiile viitoare să continue să construiască pe moştenirea noastră.”

În viitor, procesul de selecţie pentru Hall of Fame-ul Milanului va include două categorii de membri: membri aleşi prin vot de către fanii înregistraţi şi membri onorifici, aleşi la discreţia clubului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici