Accidentare neobişnuită în Anglia. Un fotbalist s-a accidentat din cauza unui strănut

Atacantul lui Bolton Wanderers, Victor Adeboyejo, a ratat participarea la ultimul meci al echipei sale după o accidentare neobişnuită cauzată de un strănut puternic.

Urmărește
241 afișări
Imaginea articolului Accidentare neobişnuită în Anglia. Un fotbalist s-a accidentat din cauza unui strănut

Accidentare neobişnuită în Anglia. Un fotbalist s-a accidentat din cauza unui strănut

Nigerianul în vârstă de 26 de ani a acuzat un disconfort la nivelul cutiei toracice şi al spatelui în urma unui strănut puternic, care nu i-a permis să fie selectat pentru un meci din EFL Trophy, de marţi, câştigat de echipa sa cu 3-2, în deplasare la Barrow.

„Victor a suferit cu o accidentare urâtă la spate, declanşată de un strănut ... ”, a declarat joi managerul clubului din League One, Ian Evatt, pentru ziarul local The Bolton News.

„El a simţit o durere adâncă între coaste şi sperăm că este doar un cartilaj sau o problemă musculară, dar până când nu vom avea o imagine mai bună după o scanare nu vom şti. Victor este un băiat puternic şi chiar şi strănuturile lui sunt puternice.”

Fosta echipă din Premier League a avut un început dificil în campania lor din eşalonul al treilea şi se află pe locul 18 cu patru puncte după patru meciuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
strănut,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici