Accidentarea lui Cristiano Ronaldo nu este gravă, atacantul se va alătura lotului Portugaliei

Clubul Real Madrid a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că atacantul Cristiano Ronaldo, care a acuzat probleme la umăr după meciul cu FC Barcelona, scor 2-2, este apt pentru meciurile din perioada următoare, astfel că el se va alătura lotului Portugaliei.

Urmărește
453 afișări
Imaginea articolului Accidentarea lui Cristiano Ronaldo nu este gravă, atacantul se va alătura lotului Portugaliei

Accidentarea lui Cristiano Ronaldo nu este gravă, atacantul se va alătura lotului Portugaliei (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Cristiano Ronaldo se va alătura astăzi (n.r. - luni) lotului Portugaliei. Atacantul formaţiei Real Madrid, care s-a accidentat la umărul stâng la meciul cu FC Barcelona, a fost examinat la el acasă, în această dimineaţă, de medicii echipei, care au spus că accidentarea nu este gravă şi că jucătorul nu mai are nevoie de efectuarea altor teste, la spital. Real Madrid a informat deja federaţia portugheză că Ronaldo se va alătura lotului naţional astăzi, la Obidos", se arată într-un comunicat al clubului madrilen, în care se menţionează că fotbalistul va fi ţinut sub observaţie la echipa naţională şi nu va avea probleme în privinţa disputării meciului de vineri cu Rusia.

Cristiano Ronaldo, care a marcat golurile echipei sale în meciul cu FC Barcelona de pe Camp Nou, a căzut pe umăr, la o acţiune de joc în minutul 64.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici