Adolescent australian, mai bun decât Usain Bolt atunci când jamaicanul era la început de carieră

  • Un adolescent australian a obţinut un timp mai bun decât Usain Bolt atunci când jamaicanul era la început de carieră.
  • Rezultatul spectaculos a fost obţinut la Campionatele Mondiale U20.
  • Specialiştii consideră că australianul este „următorul Usain Bolt”.
Urmărește
3000 afișări
Imaginea articolului Adolescent australian, mai bun decât Usain Bolt atunci când jamaicanul era la început de carieră

Sursa foto: Athletics Australia

Adolescentul australian Gout Gout a obţinut cel mai bun timp al său la Campionatele Mondiale de la Lima, Peru. El a stabilit un record personal de 20,60, alergând cursa de 200 de metri cu 0,01 secunde mai repede decât legendarul sprinter Usain Bolt care a luat parte la întrecere în 2002, potrivit Sky News.

Gout Gout, care a fost prezentat drept următorul Usain Bolt datorită sprinturilor sale senzaţionale, a câştigat medalia de argint la Campionatele Mondiale U20. Tânărul de 16 ani s-a născut la Brisbane după ce părinţii săi au migrat din Sudanul de Sud.

La competiţia din 2002, Bolt avea tot 16 ani şi a terminat cursa în 20,61 secunde. Usain Bolt a câştigat opt medalii de aur olimpice şi deţine recordul mondial la 100 m şi 200 m.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici