Agentul lui Lamine Yamal cere majorarea contractului cu Barcelona după Euro 2024

Agentul lui Lamine Yamal, tânărul star al Barcelonei, a îndemnat clubul să renegocieze termenii contractului său actual după ce jucătorul a avut o prestaţie de excepţie la Euro 2024, conform unor informaţii din presa sportivă spaniolă.

Urmărește
1294 afișări
Imaginea articolului Agentul lui Lamine Yamal cere majorarea contractului cu Barcelona după Euro 2024

Agentul lui Lamine Yamal cere majorarea contractului cu Barcelona după Euro 2024

Yamal, care şi-a sărbătorit cea de-a 17-a aniversare în timpul deplasării cu Spania, a fost desemnat Tânărul Jucător al Turneului Euro 2024 şi a avut o şansă reală de a câştiga şi titlul de MVP, după ce a oferit patru pase decisive şi a marcat un gol în drumul spre câştigarea trofeului.

Potrivit publicaţiei spaniole SPORT, agentul lui Yamal, Jorge Mendes, vrea să se asigure că adolescentul va primi salariul pe care performanţele sale din ultimele 12 luni îl fac să le îl merite.

Yamal mai are de executat doi ani din contractul pe care l-a semnat vara trecută, când Barca era limitată în ceea ce putea oferi unui jucător sub 18 ani.

Negocierile de atunci au dus, de asemenea, la un acord verbal cu privire la un nou contract pe patru ani, care va intra în vigoare după ce Yamal va împlini 18 ani şi va aduce o creştere semnificativă a salariului şi a numărului de bonusuri disponibile pentru tânăra extremă.

Presa spaniolă relatează că Mendes o provoacă pe Barca să devanseze termenii acestui al doilea contract pentru a-i oferi lui Yamal veniturile pe care le merită statutul său de unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

Negocierile oficiale nu au fost încă programate, dar nu se aşteaptă ca Barca să aibă vreo problemă cu cererile lui Mendes, conştient de faptul că Yamal a depăşit deja aşteptările mari puse pe el atunci când a semnat primul său contract de senior.

Nu va exista un nou contract pentru Yamal, care urmează să semneze următoarea sa înţelegere pe patru ani în 2026, însă termenii acestei înţelegeri vor fi acum devansaţi.

Mendes doreşte ca Barca să îl trateze pe Yamal în acelaşi mod în care s-a comportat cu Lionel Messi, care a semnat cinci contracte înainte de vârsta de 22 de ani, deoarece Barca a continuat să îl recompenseze pentru performanţele sale din ce în ce mai mari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici