Alcaraz şi Nadal au făcut un prim pas spre aurul olimpic în proba de dublu masculin

Duetul iberic Carlos Alcaraz - Rafael Nadal a dispus de perechea argentiniană Gonzalez - Molteni.

Urmărește
254 afișări
Imaginea articolului Alcaraz şi Nadal au făcut un prim pas spre aurul olimpic în proba de dublu masculin

Alcaraz şi Nadal au făcut un prin pras spre aurul olimpic în proba de dublu masculin

După victoria de la simplu, Carlos Alcaraz, campion la Roland Garros şi la Wimbledon în 2024, a avut astă-seară, la Paris, meci în proba de dublu băieţi, în care a făcut pereche cu Rafael Nadal.

Cei doi spanioli au trecut de perechea argentiniană Maximo Gonzalez - Andres Molteni. Cei doi, care au 41, respectiv 36 de ani, erau favorţi 6 pe tabloul masculin de dublu.

Alcaraz şi Nadal s-au impus scorul 7-6 (4), 6-4, iar în faza următoare vor da peste învingătorii din duelul Griekspoor - Koolhof (Olanda) / Fucsovics - Marozsan (Ungaria).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici