Alţi doi luptători de greco-romane au rămas în cursa pentru un loc la Paris 2024 la Istanbul

  • După ce luptătorul de greco-romane Alin Alexuc Ciurariu a obţinut joi calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, alţi doi luptători au şansa vineri să devină componenţi ai Team România.
  • Răzvan Arnăutu şi Nicu Ojog au rămas cu şanse în ultimul turneu preolimpic de calificare de la Istanbul.
95 afișări
Imaginea articolului Alţi doi luptători de greco-romane au rămas în cursa pentru un loc la Paris 2024 la Istanbul

Sursa foto: X

Răzvan Arnăut s-a calificat în finala pentru bronz la categoria 60 kg, iar Nicu Ojog, la 87 kg), va disputa recalificări în cadrul Turneului Preolimpic de la Istanbul, păstrând şanse de a obţine biletele pentru Paris.

Răzvan Arnăut (60 kg), component al Lotului de lupte greco-romane are nevoie de o primă victorie în finala mică şi a doua victorie în meciul de calificare care va stabili locul 3, pentru a obţine biletul la Jocurile Olimpice.

Nicu Ojog (87 kg) poate obţine cota pentru Paris cu trei victorii – una în recalificări, şi altele două în finala mică şi ulterior în meciul pentru locul 3.

Doar primii trei clasaţi de la fiecare categorie mai pot să se califice la Jocuri. Joi, Alin Alexuc s-a calificat în finală şi şi-a asigurat un loc la Paris, indiferent de rezultatul din ultimul meci.

Tot joi intră pe saltea şi luptele feminine. În cursa pentru podiumul ce duce la Paris, România e reprezentată de Katya Zhidacevska, Cătălina Axente, Kriszta Incze şi Alexandra Anghel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici