Ana Bogdan avansează în sferturile de finală la Osaka

  • Ana Bogdan, locul 111 în clasamentul mondial WTA, continuă să impresioneze la turneul de la Osaka.
  • Bogdan a reuşit o performanţă remarcabilă, asigurându-şi un loc în sferturile de finală ale competiţiei de categorie WTA 250.
Urmărește
71 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan avansează în sferturile de finală la Osaka

Ana Bogdan avansează în sferturile de finală la Osaka

Ana Bogdan a învins-o pe Marie Bouzkova cu 6-0, 7-6.

Într-o serie impresionantă de performanţe, Bogdan a înşiruit a patra victorie consecutivă, asigurându-şi un loc în sferturile de finală ale competiţiei.

Parcursul remarcabil al Anei Bogdan la Osaka include două victorii în tururile de calificare, o victorie surprinzătoare în primul tur principal împotriva Veronikăi Kudermetova, fostă ocupantă a locului 9 în clasamentul mondial şi o nouă performanţă de excepţie în optimile de finală, unde a învins-o pe Marie Bouzkova, a patra favorită a turneului şi ocupanta locului 43 în ierarhia WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici