Ana Maria Terteleac a fost delegată să oficieze un meci în UEFA Women’s Champions League

România va fi reprezentată de o brigadă de arbitri condusă de Ana Maria Terteleac într-una din partidele din prima manşă a turului 2 preliminar din sezonul 2024-2025 al UEFA Women’s Champions League, competiţie care debutează săptămâna viitoare.

Urmărește
67 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Terteleac a fost delegată să oficieze un meci în UEFA Women’s Champions League

Ana Maria Terteleac a fost delegată să oficieze un meci în UEFA Women’s Champions League. Sursă foto: frf.ro

Meciul arbitrat de brigada românească va avea loc la Istanbul, pe arena Rams Park, unde Galatasaray Istanbul va întâlni SK Slavia Praga.

Ana Maria Terteleac va oficia ca arbitru central, fiind asistată de Mihaela Ţepuşă şi Roxana Ivanov la cele două linii, iar Roxana Recorean va îndeplini rolul de al patrulea oficial. Supervizarea brigăzii româneşti va fi realizată de Caroline De Boeck din Belgia.

Meciul dintre Galatasaray Istanbul şi SK Slavia Praga se va desfăşura joi, 19 septembrie, începând cu ora 19:00, ora locală, pe arena Rams Park din Istanbul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici