Anca Alexia Todoni, a treia româncă ce trece în turul doi la Iaşi Open

  • Anca Alexia Todoni a trecut luni în turul doi al ediţiei inaugurale a turneului de tenis de categorie WTA 250 de la Iaşi.
  • Românca e a treia reprezentantă a ţării în turul secund, după Gabriela Ruse şi Miriam Bulgaru, ultima eliminând-o duminică surprinzător pe favorita numărul doi Tatjana Maria.
Urmărește
65 afișări
Imaginea articolului Anca Alexia Todoni, a treia româncă ce trece în turul doi la Iaşi Open

Anca Alexia Todoni, a treia româncă ce trece în turul doi la Iaşi Open

Todoni (118 WTA) a beneficiat luni, în primul tur, de abandonul adversarei sale, rusoaica Aliona Falei (184 WTA), care s-a retras după doar 18 minute de joc, când Todoni conducea deja cu 5-0 şi câştigase doar trei schimburi de mingi.

În turul secund, Todoni (19 ani) o va întâlni pe sârboaica de 23 de ani Olga Danilovic (150 WTA), cea care a eliminat-o în primul tur pe rusoaica Anna Blinkova, favorita numărul 4 a turneului.

În competiţie se mai află din partea României şi Jaqueline Cristian, care joacă luni, în primul tur, cu italianca Nuria Brancaccio (232 WTA), venită din calificări, din postură de lucky loser.

Dacă va câştiga, o va întâlni în turul secund pe Gabriela Ruse, care a obţinut duminică un loc în turul doi, cu o victorie în două ore în faţa rusoaicei Anastasia Tikhonova, cu cu 6-3, 5-7, 6-1.

Tot duminică, Irina Bara a fost eliminată din competiţie de spaniola Marina Bassols.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici