Anca Alexia Todoni rămâne singură la Wimbledon. Ana Bogdan a fost eliminată de Cristina Bucşa

  • Ultima jucătoare română de tenis intrată în competiţie la Wimbledon, Ana Bogdan, a fost eliminată din primul tur.
  • Ea a fost învinsă de spaniola de origine moldoveană, Cristina Bucşa, la capătul unui meci întrerupt de ploaie, în care Bogdan a avut minge de meci în setul decisiv.
236 afișări
Imaginea articolului Anca Alexia Todoni rămâne singură la Wimbledon. Ana Bogdan a fost eliminată de Cristina Bucşa

Cristina Bucşa s-a impus cu 6-4, 4-6, 7-5 (5), după trei ore şi 15 minute de joc, partida fiind decisă la supertibreak, pe care spaniola l-a dominat.

După ce şi-au împărţit frăţeşte primele două seturi, Ana Bogdan egalând după ce a fost condusă, în decisiv jocul a părut să o favorizeze pe româncă.

Bogdan a condus cu 5-3, dar nu a reuşit să-şi valorifice serviciul, pentru a câştiga. Apoi, pe serviciul adversarei, Bogdan a avut două mingi de meci nevalorificate, Bucşa egalând la 5-5.

În tiebreak, spaniola s-a desprins devreme la 4-0 şi nu a mai putut fi ajunsă, astfel că România rămâne la Wimbledon cu o sngură jucătoare calificată în turul secund, după ce au fost eliminate şi Cîrstea, Begu, Cristian şi Ruse.

Anca Alexia Todoni va juca joi, în turul doi împotriva celei de a doua favorite, americana Coco Gauff.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici