Andone, acuzat că a vrut să preia gratuit FC Corvinul

Primarul muncipiului Hunedoara, Nicolae Schiau, l-a atacat pe fostul mare jucător al Corvinului, Ioan Andone, pe care l-a acuzat că nu a făcut nimic pentru fotbalul hunedorean şi că a vrut să preia să preia gratuit FC Corvinul.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Andone, acuzat că a vrut să preia gratuit FC Corvinul

Andone, acuzat că a vrut să preia gratuit FC Corvinul

La o întâlnire cu suporterii echipei FC Corvinul 2005, primarul muncipiului Hunedoara, Nicolae Schiau l-a atacat pe fostul mare jucător al Corvinului, Ioan Andone, despre care spune că, împreună cu patronul dublei campioane a României la fotbal în sală, FC CIP Deva, George Mara, a vrut să preia gratuit clubul de Liga a II-a. "Ştiţi cum a vrut să ajute fotbalul hunedorean Ioan Andone şi George Mara? Vă spun eu. Amândoi au vrut să vină la totul de-a gata. Să ia clubul pe nimic, iar acum se dau dau rotunzi prin emisiuni de televiziune. Să ne mai lase ...", a spus Schiau.

FC Corvinul 2005 Hunedoara este finanţat de omul de afaceri Florin Uscatu, iar Consiliul Local Hunedoara deţine cu titlu gratuit 20 la sută din acţiuni.

Actualul antrenor al liderului Ligii I, CFR Cluj, Ioan Andone, i-a răspuns edilului şef al Hunedoarei. "Cine este Schiau, la ce echipă a jucat? Nu îl cunosc. E primarul Hunedoarei? Păi atunci de ce nu îşi vede de problemele cetăţenilor, ale oraşului, şi îşi dă cu părerea despre fotbal, domeniu în care este un neavenit. În comparaţie cu mine, Schiau nu a făcut nimic pentru fotbalul hunedorean. El se compară cu mine?", a declarat Ioan Andone.

Tehnicianul a dezminţit că ar fi fost interesat să preia clubul Corvinul 2005, deşi în urmă cu doi ani, principalul finanţator al clubului i-a propus să îi vândă 10 la sută din acţiunile pe care le deţine.

Omul de afaceri George Mara a evitat să-i dea o replică lui Schiau rezumându-se să spună: "Sunt pe aceeaşi poziţie cu Andone. Ce valoare şi performanţe are în palmares clubul Corvinul 2005 ca să fie tentant?", a spus Mara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici