Andone speră ca Munteanu şi Mărgăritescu să nu fie implicaţi în cazul de furturi auto

Antrenorul FC Dinamo, Ioan Andone, a declarat, marţi, pe Aeroportul Henri Coandă, că nu ştie nimic despre o posibilă implicare a lui Cristian Munteanu şi Andrei Mărgăritescu într-un caz de furturi de autoturisme de lux, dar speră ca aceştia să nu fie implicaţi în această afacere judiciară.

Urmărește
56 afișări
Imaginea articolului Andone speră ca Munteanu şi Mărgăritescu să nu fie implicaţi în cazul de furturi auto

Andone speră ca Munteanu şi Mărgăritescu să nu fie implicaţi în cazul de furturi auto (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Doamne fereşte! Cristi Munteanu? Nu ştiu nimic de el. Nu cred că şi-ar complica viaţa, poate nu ştia că era maşina furată. Îmi pare rău dacă şi-a complicat viaţa. Nu e normal pentru un fotbalist pe care îl cunoaşte toată ţara. Sper să nu fie implicat", a spus Andone despre Munteanu.

Referitor la Andrei Mărgăritescu, audiat în acest caz alături de Munteanu la Serviciul Furturi Auto, tehnicianul spune că jucătorul este un băiat liniştit, "la locul lui", adăugând că nu crede că mijlocaşul ştie ceva despre acest caz: "Mărgăritescu nu mi-a zis nimic, el a fost în cantonament cu noi. Cum să fie audiat dacă a fost la antrenament de la ora 10.00? Eu cred că nu ştie nimic, el e un băiat liniştit şi la locul lui".

Mijlocaşul dinamovist Andrei Mărgăritescu şi fostul portar Cristian Munteanu sunt audiaţi, la ora transmiterii acestei ştiri, la Serviciul Furturi Auto în legătură cu folosirea unui autoturism de lux care figurează furat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici