Andreea Beatrice Ana, învinsă în sferturi la lupte libere, păstrează şanse la o medalie olimpică

  • Luptătoarea română Andreea Beatrice Ana a fost învinsă miercuri în sferturile de finală ale competiţiei de lupte libere, la Jocurile Olimpice.
  • Ana a pierdut lupta din cadrul categoriei -53 de kg, în faţa liderei mondiale, ecuadoriana Lucia Yamileth Yepez Guzman.
Urmărește
225 afișări
Imaginea articolului Andreea Beatrice Ana, învinsă în sferturi la lupte libere, păstrează şanse la o medalie olimpică

Andreea Beatrice Ana, învinsă în sferturi la lupte libere, păstrează şanse la o medalie olimpică

Ecuadoriana şi-a adjudecat victoria prin superioritate tehnică, înainte de limită. Mult mai versatilă şi mai energică, Yepez Guzman, campioană mondială U23 şi medaliată mondială cu bronz în 2023, a avut permanent iniţiativa.

Ana a răspuns cu atacuri care au fost însă contracarate de lidera mondială, la ultimul aceasta reuşind să o culce cu ambii umeri pe saltea pe româncă, încheind lupta înainte de limită.

Andreea Beatrice Ana păstrează şanse la o medalie de bronz, în cazul în care Yepez Guzman câştigă semifinala de miercuri seara. Dacă acest scenariu se adevereşte, Ana va evolua în recalificări.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici