Andrei Penescu: Nu îmi vine să cred că a fost eliberat

Andrei Penescu, fiul finanţatorului grupării FC Argeş, Cornel Penescu, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că nu îi vine încă să creadă că tatăl său a fost pus în libertate de către Curtea de Apel Ploieşti.

Urmărește
199 afișări
Imaginea articolului Andrei Penescu: Nu îmi vine să cred că a fost eliberat

Andrei Penescu (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

"Este cea mai fericită zi din viaţa mea, nu îmi vine să cred că va fi eliberat. Mama este şi ea atât de fericită. Sunt cu unchiul meu Ilie şi cu mama în drum spre Ploieşti", a spus Andrei Penescu.

Finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, fostul director al societăţii PIC din Piteşti Liviu Făcăleaţă şi fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor Gheorghe Constantin, judecaţi pentru fapte de corupţie, vor fi puşi în libertate, vineri seară, în baza unei decizii a Curţii de Apel Ploieşti.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici