Andy Murray nu va participa la Wimbledon după o operaţie la spate

Andy Murray, dublu campion la Wimbledon, nu va participa la ediţia din acest an după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale la spate, a confirmat duminică ATP Tour.

62 afișări
Imaginea articolului Andy Murray nu va participa la Wimbledon după o operaţie la spate

Andy Murray nu va participa la Wimbledon după o operaţie la spate. Sursa foto: Mediafax Foto

"După o operaţie la un chist spinal, Andy Murray va fi din păcate absent de la Wimbledon", a transmis ATP pe platforma de socializare X. "Odihneşte-te şi recuperează-te, Andy, ne va fi dor să te vedem acolo".

Scoţianul declarase anterior că este puţin probabil să continue să joace în sezonul următor şi că ar fi un final potrivit pentru cariera sa strălucitoare dacă s-ar retrage la Wimbledon sau la Jocurile Olimpice de la Paris, potrivit Reuters.

Cu toate acestea, jucătorul în vârstă de 37 de ani va avea nevoie de şase săptămâni pentru a se recupera după operaţie, Wimbledon începând pe 1 iulie.

El se confruntă acum, de asemenea, cu o cursă contra cronometru pentru a fi apt pentru Jocurile Olimpice de luna viitoare. Murray are două medalii de aur la simplu.

Murray a reuşit să joace doar cinci game-uri înainte ca o accidentare la spate să-l forţeze să se retragă din meciul său din turul al doilea împotriva australianului Jordan Thompson la turneul Queen's din Londra.

Fostul număr unu mondial, care joacă cu un şold metalic, s-a chinuit de la începutul meciului cu Thompson şi a declarat după aceea că a avut o senzaţie de slăbiciune la piciorul drept şi că şi-a pierdut coordonarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici