Andy Murray va face pereche cu Emma Răducanu în proba de dublu mixt la ultimul său Wimbledon

Andy Murray nu va juca simplu la ultima sa apariţie la Wimbledon, dar va juca dublu şi dublu mixt, cea din urmă pereche urmând să o facă cu Emma Răducanu.

162 afișări
Imaginea articolului Andy Murray va face pereche cu Emma Răducanu în proba de dublu mixt la ultimul său Wimbledon

Andy Murray va face pereche cu Emma Răducanu în proba de dublu mixt la ultimul său Wimbledon

Răducanu şi Murray ca parteneri de dublu mixt a fost o idee pentru o lungă perioadă de timp, deoarece ambii au recunoscut că ar fi deschişi la o colaborare. Britanicul cu a spus chiar că ex-campioana de la US Open din 2021 este tipul de jucător pe care ar dori să îl antreneze în viitor, ceea ce unii au vehiculat ca o posibilitate şi în viitor.

Acum s-a confirmat că Murray va face pereche cu Răducanu la ediţia din acest an a Wimbledonului în proba de dublu mixt. Aceasta este ultima sa apariţie la Wimbledon, iar parteneriatul cu Răducanu va provoca cu siguranţă o mulţime de zvonuri.

De asemenea, Andy va juca cu fratele său Jamie pentru prima dată la Wimbledon. Este, de asemenea, surprinzător faptul că nu au jucat niciodată dublu împreună la Wimbledon, dar arată cât de mult s-a dedicat Murray carierei la simplu.

Din păcate, din cauza recentei accidentări la spate, Murray nu va juca pe tabloul de simplu. Proba de dublu este mai puţin solicitantă pentru organism, de aceea probabil a optat pentruaceastă variantă, jucând atât turneele de Gentlemen's, cât şi de Mixed Doubles.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici