Angelo Gabriel a devenit coleg cu Ronaldo la Al-Nassr pentru 25 milioane de dolari

Extrema braziliană Angelo Gabriel, care nu a jucat niciodată un meci oficial pentru Chelsea, s-a alăturat echipei Al-Nassr din Pro-League-ul saudit, fiind cedat de Blues pentru 25 milioane de dolari americani, informează BBC Sport.

Urmărește
695 afișări
Imaginea articolului Angelo Gabriel a devenit coleg cu Ronaldo la Al-Nassr pentru 25 milioane de dolari

Sursa foto: Facebook

Jucătorul în vârstă de 19 ani s-a mutat pe Stamford Bridge pentru 13 milioane de lire sterline (17 milioane dolari) în iulie 2023 de la Santos şi a petrecut sezonul trecut sub formă de împrumut la Strasbourg, clubul înfrăţit cu Chelsea, având 24 de apariţii.

În octombrie 2020, la vârsta de 15 ani şi 308 zile, a devenit cel mai tânăr jucător din istoria primei ligi braziliene când a debutat pentru Santos împotriva lui Fluminense pe stadionul Maracana.

Astfel, brazilianul va deveni coleg cu Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane la Al-Nassr.

În altă ordine de idei, Daniel Podence s-a transferat la Al-Shabab de la Wolverhampton Wanderers pentru 5 milioane de lire sterline.

Extrema portugheză, în vârstă de 28 de ani, a jucat pentru Wolves din 2019, avân 108 apariţii şi marcând 16 goluri.

El a fost împrumutat la fostul său club Olympiacos sezonul trecut.

Fereastra de transferuri din Arabia Saudită s-a închis luni seara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici