Anglia şi Slovacia joacă prelungiri în optimile de finală de la Euro 2024. Anglia conduce cu 2-1

  • Slovacia a condus cu 1-0, timp 94 de minute în optimile de finală cu Anglia de la Euro 2024.
  • Englezii au egalat în minutul 90+5 prin Bellingham, care a marcat din foarfecă.
  • Partida are parte de prelungiri de două reprize a câte 15 minute.
  • Este prima partidă de la Euro decisă în prelungiri.
90 afișări
Imaginea articolului Anglia şi Slovacia joacă prelungiri în optimile de finală de la Euro 2024. Anglia conduce cu 2-1

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

Guehi, Mainoo şi Bellingham,de la englezi, au fost toţi avertizaţi în primele 17 minute, iar Guehi va fi suspendat dacă Anglia ajunge în sferturile de finală.

În minutul 25, Ivan Schranz a deschis scorul pentru Slovacia, din pasa lui Strelec, cu un şut din faţa porţii, după o frumoasă acţiune colectivă.

După pauză, Foden a reuşit egalarea, dar golul său a fost anulat pe motiv de offside, după analiza VAR.

Peste doar 5 minute, slovacii au fost la un pas de a majora diferenţa, dar şutul pe jos al lui Strelec a trecut puţin pe lângă poartă.

În minutul 81, Declan Rice prinde un şut bun din marginea careului, dar mingea loveşte bara şi ajunge la Kane, care nu izbuteşte să o retrimită pe spaţiul porţii.

Golul egalizator i-a aparţinut lui Jude Bellingham, care a profitat de o minge săltată în careu şi a înscris cu un gol frumos din foarfecă, la primul şut al englezilor pe spaţiul porţii.

În minutul doi al prime ireprize de prelungiri, Harry Kane a marcat pentru 2-1, după o fază fixă, la capătul căreia căpitanul englezilor a marcat cu capul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici