Antrenorul de la CSM Buzău al lui Bogdan Dinu îşi apără elevul

Constantin Voicilaş, antrenorul de la CSM Buzău al pugilistului Bogdan Dinu, exclus pe viaţă din boxul amator de către forul mondial, după ce a încercat să fure dintr-un magazin, susţine că elevul său nu este capabil de un asemenea gest şi crede că ar putea fi vorba de o înscenare.

Urmărește
49 afișări
Imaginea articolului Antrenorul de la CSM Buzău al lui Bogdan Dinu îşi apără elevul

Antrenorul de la CSM Buzău al lui Bogdan Dinu îşi apără elevul

"De zece ani de când lucrez cu el ca sportiv şi de la 40 de kilograme de când a venit la sală, eu nu cred că acest copil cu educaţia lui nativă şi cu posibilităţile lui de viaţă că ar fi făcut aşa ceva. Am rămas surprins. Eu cred în declaraţia lui că a rămas din camaraderie alături de ceilalţi doi colegi ai săi care au fost surprinşi, nu aveau bani, au fost luaţi la întrebări de Poliţie iar Dinu a rămas cu ei pentru că nu cunoşteau limba engleză. A văzut atâtea ţări şi ar fi putut recurge la un asemenea gest de atâtea ori însă nu s-a întîmplat", a spus Voicilaş.

Constantin Voicilaş a precizat că ar putea fi vorba de o înscenare pentru ca Bogdan Dinu să-şi încheie cariera în boxul amator şi să fie nevoit să treacă la profesionişti, acolo unde şansele să răzbată sunt însă minime. Antrenorul lui Dinu susţine că pugilistul este foarte afectat de incident, mai ales deoarece anul viitor urma să primească grad de poliţist iar municipalitatea buzoiană era pe cale să-i atribuie o locuinţă.

"Eu cred că ar putea fi şi varianta de a fi scos de la amatori. A avut mai multe solicitări de acest gen, are şi variante. Pentru profesionişti e firav. Îi trebuie pregătire câţiva ani şi cu profesionişti. Noi de la CSM Buzău aşteptam să se aşeze, să crească, să producă dar la amatori. CSM a învestit în el, s-a achitat iar suspendarea sa va atrage multe necazuri. Era la priorităţi să i se atribuie o locuinţă", a explicat antrenorul.

Voicilaş susţine că în acest moment cariera sportivă a pugilistului buzoian este ca şi încheiată: "Dacă decizia nu se schimbă şi faptele sunt reale cu certitudine cariera lui la amatori este ca şi încheiată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici