Antrenorul lui Andrade refuză să îşi ceară scuze pentru declaraţiile de la finalul meciului cu Bute

Antrenorul pugilistului Librado Andrade, Howard Grant, a refuzat să îşi ceară scuze pentru afirmaţiile sale de la finalul meciului cu Lucian Bute, când a spus că IBF, comisia pentru box din Montreal şi arbitrul întâlnirii au fost controlaţi de Interbox, clubul la care este legitimat românul.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Antrenorul lui Andrade refuză să îşi ceară scuze pentru declaraţiile de la finalul meciului cu Bute

Antrenorul lui Andrade refuză să îşi ceară scuze pentru declaraţiile de la finalul meciului cu Bute (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei canadiene, Interbox i-a trimis o scrisoare lui Grant, în care i-a cerut acestuia să retracteze afirmaţiile "false şi jignitoare" făcute după meci.

"Nu îmi voi cere scuze. Nu mă vor speria cu o bucată de hârtie", a declarat Howard Grant.

Interbox a anunţat într-un comunicat că, în cazul în care Grant refuză să îşi ceară scuze, va decide în următoarele săptămâni ce va face în continuare în legătură cu acesta. Clubul canadian a precizat, într-un alt comunicat, că românul este liber să boxeze cu cine doreşte în următoarele meciuri.

Pugilistul român Lucian Bute şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins pe mexicanul Librado Andrade, într-un meci disputat, în data de 24 octombrie, la Montreal. Bute s-a impus la puncte, după un meci de 12 reprize, după ce în runda a zecea l-a trimis la podea pe Andrade, care a fost numărat de arbitru. În ultimele secunde ale meciului, Bute a căzut la podea şi a fost numărat de arbitru, însă a fost "salvat" de gongul final. Decizia celor trei arbitri-judecători a fost în unanimitate în favoarea lui Bute: 117-109, 115-111, 115-110.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici