Anunţ oficial: Gică Hagi refuză postul de selecţioner la naţionala României

„Regele” preferă să activeze pe mai departe la Farul Constanţa, unde este patron, manager şi antrenor.

Urmărește
1306 afișări
Imaginea articolului Anunţ oficial: Gică Hagi refuză postul de selecţioner la naţionala României

Gică Hagi, 59 de ani, a refuzat astăzi oferta FRF de a prelua echipa naţională, rămasă fără selecţionerul Edward Iordănescu după participarea la Euro 2024, când a ajuns în faza optimilor.

„Regele” a făcut anunţul într-un comunicat în care afirmă că are o treabă de terminat la Farul Constanţa, echipă care are un singur punct în Superligă, după 3 etape (niciun gol marcat).

Nu este prima oară când Hagi refuză să-i pregătească pe tricolori, în mandatul lui Răzvan Burleanu

FRF va angaja negocieri cu următorul antrenor. Cel mai probabil, acesta va fi Adrian Mutu, recordmenul de goluri la naţională (35, la egalitate cu naşul său, Gică Hagi).

„Briliantul” este liber de contract, după aventura la CFR Cluj, şi a mai activat la „Casa Fotbalului”, ca antrenor la naţionala de tineret.

ANUNŢUL LUI HAGI, MAI JOS

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici