Anunţ oficial: Luka Modrić şi-a prelungit contractul cu Real Madrid

  • Real Madrid CF şi Luka Modrić au convenit să prelungească contractul căpitanului Los Blancos, a anunţat miercuri clubul deţinător al titlului în La Liga.
  • Conform contractului, croatul va evolua la madrileni până la 30 iunie 2025.
Urmărește
465 afișări
Imaginea articolului Anunţ oficial: Luka Modrić şi-a prelungit contractul cu Real Madrid

Anunţ oficial: Luka Modrić şi-a prelungit contractul cu Real Madrid

Modrić a sosit la Real Madrid în 2012, iar în cele 12 sezoane în care a reprezentat tricoul Los Blancos a devenit o legendă a Real Madridului şi a fotbalului mondial.

El a câştigat 26 de titluri cu Real Madrid: 6 Ligi ale Campionilor, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 Ligi, 2 Copas del Rey şi 5 Supercupe ale Spaniei. Modrić este unul dintre cei doar cinci jucători care au câştigat 6 Cupe Europene şi are cele mai multe titluri din istoria clubului madrilen.

La nivel individual, Modrić a câştigat Balonul de Aur, FIFA Player of the Year Award şi a fost desemnat UEFA Player of the Year în 2018. A făcut parte de 6 ori din FIFA FIFPro World XI şi a fost votat de două ori cel mai bun mijlocaş al Ligii Campionilor.

A câştigat un Ballon d'Or şi un Silver Ball la Cupa Mondială a Cluburilor. Cu echipa naţională a Croaţiei, a câştigat Balonul de Aur la Cupa Mondială 2018 şi Balonul de Bronz la Cupa Mondială 2022.

Modrić a jucat 534 de meciuri pentru Real Madrid, marcând 39 de goluri, şi este internaţional cu Croaţia, cu care a jucat 178 de meciuri şi deţine recordul all-time de selecţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici