Aproape 1000 de persoane au participat la crosul "We Run Bucharest"

Crosul "We Run Bucharest", organizat de ProSport şi Nike, în Piaţa Charles de Gaulle din Bucureşti, a strâns la start aproape 1.000 de persoane.

Urmărește
216 afișări
Imaginea articolului Aproape 1000 de persoane au participat la crosul "We Run Bucharest"

Aproape 1000 de persoane au participat la crosul "We Run Bucharest"

Crosul s-a desfăşurat în zona Piaţa Charles de Gaulle - Piaţa Victoriei şi a cuprins două secţiuni. Astfel, cei aflaţi la început de drum în astfel de alergări au participat la cursa de 3,4 kilometri, în timp ce sportivii mai experimentaţi au ales distanţa de 10 km, informează www.prosport.ro.

Câştigătorii fiecărei categorii de vârstă au fost recompensaţi cu premii în bani (locul 1 - 200 lei, locul 2 - 150 lei, locul 3 - 100 lei). Câştigătorii celor două curse au primit premii suplimentare în bani. La toate aceste bonusuri financiare s-au adăugat produse din partea organizatorilor.

Invitata specială a competiţiei a fost Gabriela Szabo. La final, fosta sportivă, care aleargă încă aproximativ 200km săptămânal, s-a declarat impresionată de modul în care bucureştenii au răspuns unei astfel de iniţiative.

"Am alergat cu plăcere cei 3.4 km ai cursei şi chiar aş fi putut să merg mai departe. Mă bucur că au venit aşa de mulţi oameni şi felicit iniţiativa organizatorilor, Nike şi ProSport. Am văzut sportivi de toate vârstele, copii, atleţi profesionişti şi asta înseamnă că Bucureştiul e dornic de mişcare şi de sănătate", a spus Gabriela Szabo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici