Arbitrii Alina Peşu şi Ovidiu Haţegan, delegaţi în competiţii europene şi internaţionale

  • O brigadă românească, condusă de Alina Peşu, va arbitra meciul din manşa secundă a turului 2 preliminar al UEFA Women’s Champions League, între Valerenga şi Anderlecht.
  • Ovidiu Haţegan va fi asistent VAR la partida din prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024.
Urmărește
41 afișări
Imaginea articolului Arbitrii Alina Peşu şi Ovidiu Haţegan, delegaţi în competiţii europene şi internaţionale

Arbitrii Alina Peşu şi Ovidiu Haţegan, delegaţi în competiţii europene şi internaţionale

O brigadă românească, condusă de Alina Peşu, va arbitra în manşa secundă a turului 2 preliminar din sezonul 2024-2025 al UEFA Women’s Champions League, partida dintre Valerenga (Norvegia) şi Anderlecht (Belgia).

Alina Peşu va fi ajutată de arbitrii asistenţi Daniela Constantinescu şi Cătălina Nan, iar Roxana Recorean va fi al patrulea oficial.

Meciul se dispută miercuri, 25 septembrie, de la ora 19:30, la Oslo. În partida tur, Valerenga s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa campioanei Belgiei, la care evoluează şi mijlocaşul naţionalei feminine a României, Ştefania Vătafu.

Totodată, arbitrul român Ovidiu Haţegan va îndeplini rolul de asistent VAR la partida dintre Al Ain şi Auckland City, programată duminică, 22 septembrie, în Emiratele Arabe Unite.

Partida va fi condusă de Mustapha Ghorbal (Algeria), ajutat de asistenţii Mokrane Gourari şi Abbes Zerhouni (Algeria), în timp ce al patrulea oficial va fi Weyesa Bamlaku Tessema (Etiopia). Arbitru în camera VAR, alături de Haţegan, va fi croatul Ivan Bebek.

Aceasta este prima fază a competiţiei la care participă cele mai bune echipe de pe fiecare continent.

În acest prim joc se întâlnesc câştigătoarea Ligii Campionilor Asiei şi învingătoarea din competiţia echivalentă din Oceania.

Învingătoarea din acest prim joc o va întâlni, în 29 octombrie, pe Al Ahly, care a câştigat Liga Campionilor Africii.

Tot în runda secundă, în 11 decembrie, Pachuca, echipă care a triumfat în Liga Campionilor din regiunea CONCACAF, se va duela cu formaţia care va cuceri Cupa Libertadores.

În 14 decembrie va avea loc partida care va decide adversara lui Real Madrid în finala Cupei Intercontinentale FIFA 2024. Jocul cu trofeul pe masă va avea loc pe 18 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici