Argăseală: Comitetul Executiv nu are pe ordinea de zi redeschiderea cazului "Valiza"

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, luni, că pe ordinea de zi a şedinţei Comitetului Executiv al FRF nu se află redeschiderea cazului "Valiza", din punct de vedere sportiv.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Comitetul Executiv nu are pe ordinea de zi redeschiderea cazului "Valiza"

Argăseală: Comitetul Executiv nu are pe ordinea de zi redeschiderea cazului "Valiza" (Imagine: Mediafax Foto)

"Legalizarea premierilor nu figurează pe ordinea de zi. Nu o să cerem acum, există o anumită ordine în care trebuie să facem discuţiile acestea. De ce să se redeschidă cazul valiza? Comitetul executiv nu are în ordinea de zi redeschiderea cazului. Sunt alte probleme ale fotbalului românesc care se discută acolo", a declarat Argăseală.

Citeşte şi:

Modificări ale programului competiţional 2008-2009 al Ligii I şi al Cupei României

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici