Aron Huzu a demisionat de la conducerea CCA

Aron Huzu a declarat, miercuri seară, la GSP TV, că a demisionat de la conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), fiind nemulţumit de faptul că membrii Comitetului Executiv al FRF au decis aducerea de arbitri străini la meciuri din Liga I.

43 afișări
Imaginea articolului Aron Huzu a demisionat de la conducerea CCA

Aron Huzu a demisionat de la conducerea CCA (Imagine: Toni Salabasev-Mediafax Foto)

"N-am înţeles reacţia cluburilor. În aceste trei etape am cîştigat nişte arbitrii. Eu nu pot să îmi încalc principiile. M-am uitat în oglindă, iar cel care mă privea înapoi parcă îmi zicea să îmi iau hăinuţele şi să plec. Sper că mă va înlocui o persoană care să dorească aceleaşi lucruri ca şi mine. Este posibil ca Vasile Avram să fie următorul conducător al CCA", a spus Aron Huzu, potrivit gsp.ro.

Huzu a precizat că nu şi-a depus încă demisia la FRF, dar îl va ruga, joi, pe fiul său să o trimită prin e-mail preşedintelui FRF.

Aron Huzu a fost numit în funcţia de preşedinte al CCA în 29 aprilie, la scurt timp după arestarea fostului şef al arbitrilor Gheorghe Constantin, în scandalul corupţiei din fotbalul românesc.

Un meci din Liga I va putea fi condus de arbitri străini numai dacă ambele echipe solicită acest lucru, s-a stabilit, miercuri, în şedinţa Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici