Arthur Fils îl învinge pe Zverev şi câştigă cel mai important titlu al carierei la Hamburg

  • În cel mai important meci al carierei sale, Arthur Fils a trecut cu succes de un set decisiv dramatic pentru a-l învinge duminică pe favoritul tribunelor Alexander Zverev, în finala Hamburg Open
  • Francezul s-a impus cu 6-3, 3-6, 7-6(1) după un meci de 3 ore şi 33 de minute.
Urmărește
64 afișări
Imaginea articolului Arthur Fils îl învinge pe Zverev şi câştigă cel mai important titlu al carierei la Hamburg

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

Într-un maraton de trei ore şi jumătate, francezul #NextGenATP a salvat în mod remarcabil 21 din 22 de mingi de break cu care s-a confruntat, conform Infosys ATP Stats, inclusiv cinci în setul decisiv. Fils a rămas agresiv în faţa unei presiuni permanente a germanului, luptând pentru a salva mingi de break la 4-4 şi 5-5 în setul al treilea, înainte de a domina tie-break-ul decisiv.

Învingând crampele în finalul meciului, Fils a câştigat cel mai important titlu al carierei sale. Primul său trofeu ATP 500 a venit după cel mai important succes al carierei sale în faţa unui jucător din top 10, Zverev fiind clasat momentan pe locul 4 în clasamentul ATP. Francezul are acum 4 victorii şi 6 înfrângeri împotriva adversarilor din Top 10.

Aflat deja confortabil pe primul loc în ATP Live Race To Jeddah, Fils va intra luni în Top 20 al clasamentului ATP după al doilea său titlu la nivel de turneu, după Lyon 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici