Asociaţia cicliştilor, acţiune în justiţie împotriva fanului care a aruncat cu chipsuri în Pogacar

Asociaţia Cicliştilor Profesionişti (CPA) a declarat că va lua măsuri legale împotriva unui spectator care a aruncat cu chipsuri în Tadej Pogacar de la UAE Team Emirates şi Jonas Vingegaard de la Visma-Lease A Bike în timpul etapei a 14-a a Turului Franţei de sâmbătă.

Urmărește
284 afișări
Imaginea articolului Asociaţia cicliştilor, acţiune în justiţie împotriva fanului care a aruncat cu chipsuri în Pogacar

Asociaţia cicliştilor, acţiune în justiţie împotriva fanului care a aruncat cu chipsuri în Pogacar

Atacând singur pe ultima porţiune a Pla d'Adet, Pogacar a trebuit să se ferească de un fan care a sărit să arunce o pungă de chipsuri asupra liderului sloven al cursei.

Spectatorul i-a făcut acelaşi lucru danezului Vingegaard, care a trecut câteva momente mai târziu.

„CPA va lua măsuri legale împotriva acestui tip cu plăcere, datorită a ceea ce le-a făcut atât lui Pogacar, cât şi lui Vingegaard", a scris sâmbătă preşedintele CPA, Adam Hansen, într-o postare pe X.
"Acest lucru este lipsit de respect şi nu va fi tolerat".

Vingegaard a terminat la 39 de secunde în spatele lui Pogacar, în timp ce belgianul Remco Evenepoel, care era al doilea în clasamentul general înainte de etapa a 14-a, a terminat la 70 de secunde, ceea ce înseamnă că a coborât pe locul al treilea în clasamentul general, în spatele danezului.

„Au fost destul de multe huiduieli şi cineva a aruncat cu chipsuri, am auzit, de asemenea, că au aruncat chipsurile la Tadej şi asta e ciudat să faci", a declarat Vingegaard după etapă.

„Stai departe de drum. Nu înţeleg de ce te duci la o cursă de biciclete şi huidui oamenii.", a mai spus acesta, citat de Reuters.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici