Australienii Matthew Ebden şi John Peers au câştigat aurul la tenis dublu masculin

Perechea australiană Matthew Ebden şi John Peers a cucerit medalia de aur la dublu masculin la Jocurile Olimpice de tenis, învingând sâmbătă cu 6-7(6), 7-6(1), 10-8 perechea americană Austin Krajicek şi Rajeev Ram.

Urmărește
112 afișări
Imaginea articolului Australienii Matthew Ebden şi John Peers au câştigat aurul la tenis dublu masculin

Australienii Ebden şi Peers au câştigat aurul la tenis dublu masculin

După ce au pierdut primul set al săptămânii, cei doi jucători în vârstă de 36 de ani au fost conduşi şi cu 4-2 în setul al doilea, dar şi-au revenit pentru a stabili un super tiebreak.

Australienii au condus cu 9-5, dar au revenit la 9-8, înainte ca Peers să închidă meciul cu un smash pentru a sigila victoria.

Acesta este doar al doilea aur olimpic al Australiei la tenis, după ce Todd Woodbridge şi Mark Woodforde au câştigat la Atlanta în 1996.

Peers a adăugat aurul la bronzul cucerit în proba de dublu mixt alături de Ash Barty la Jocurile de la Tokyo.

Tot sâmbătă, se joacă meciul pentru medalia de bronz la masculin, între americanii Taylor Fritz şi Tommy Paul şi perechea cehă Tomas Machac şi Adam Pavlasek, mai târziu, la Roland Garros.

De la ora 17.00 se joacă şi finala feminină, care le aduce faţă în faţă pe chineza Qinwen Zheng şi pe croata Donna Vekic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici