Bahrain va găzdui testele pre-sezon 2025 ale Formulei 1

Bahrain va găzdui trei zile de teste de Formula 1 în luna februarie a anului viitor, înainte ca sezonul 2025 să înceapă în Australia, în luna martie, a confirmat luni conducerea FIA.

Urmărește
75 afișări
Imaginea articolului Bahrain va găzdui testele pre-sezon 2025 ale Formulei 1

Bahrain va găzdui testele pre-sezon 2025 ale Formulei 1

Marele Premiu al Bahrainului a fost cursa de deschidere a calendarului din 2021, dar va fi a patra rundă în 2025 pentru a evita o ciocnire cu luna sfântă musulmană a Ramadanului.

Testele vor avea loc în perioada 26-28 februarie pe circuitul Sakhir, pentru ultimul sezon înainte ca schimbările majore de motoare şi reguli să transforme radical sportul în 2026.

La teste vor fi prezenţi pe circuit mai mulţi piloţi cu echipe noi, inclusiv septuplul campion mondial Lewis Hamilton, care va purta salopeta roşie Ferrari, după ce britanicul a trecut de la Mercedes.

Formula 1 a declarat că un procent semnificativ din infrastructură va rămâne pe circuitul din Bahrain după teste, pentru a fi pregătită pentru cursa din 13 aprilie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici