Barca de patru rame masculin, a cincea calificare într-o finală olimpică pentru canotajul românesc

Barca de patru rame masculin obţine a cincea calificare în finală olimpică pentru canotajul românesc.

Urmărește
264 afișări
Imaginea articolului Barca de patru rame masculin, a cincea calificare într-o finală olimpică pentru canotajul românesc

Foto cu caracter ilustrativ

Echipajul românesc de patru rame masculin (M4-), a obţinut marţi o calificare dramatică în finala olimpică a probei, după ce au încheiat la fotofiniş pe locul doi, cursa de recalificare de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Barca propulsată de Ştefan Berariu, Sergiu Bejan, Andrei Mândrilă şi Ciprian Tudosă avea nevoie să termine pe unul din primele două locuri în cursa de recalificare, după ce în serii nu au reuşit să îşi asigure in loc în finală.

Românii au început în forţă, iar după 500 de metri erau pe locul secund, depăşiţi de barca Franţei.

Italienii au venit din urmă şi au trecut primii la 1000 şi la 1500 de metri, românii fiind doar pe trei, depăşiţi de francezi, cu perspective slabe de a reuşi o calificare.

Cei patru au avut însă un final energic, reuşind la mare luptă să depăşească barca franceză, decizia fiind luată după fotofiniş.

Echipajul de patru rame masculin este al cincelea care obţine calificarea în finală pentru România la probele de canotaj, după cele de patru rame şi opt rame cu cârmaci feminin, dublu vâsle feminin şi dublu vâsle masculin.

 

 În ştirea cu titlul „Barca de patru vâsle masculin, a cincea calificare într-o finală olimpică pentru canotajul românesc” transmisă la ora 13.16, titlul corect este „Barca de patru rame masculin, a cincea calificare într-o finală olimpică pentru canotajul românesc”. Ştirea e corectată în consecinţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici