Barcelona a învins cu 2-1 pe Rayo Vallecano. Dani Olmo, debut cu gol pentru catalani

Dani Olmo a avut un debut de vis la Barcelona cu un gol care a adus victoria catalanilor cu 2-1 pe terenul lui Rayo Vallecano, marţi, în La Liga.

Urmărește
749 afișări
Imaginea articolului Barcelona a învins cu 2-1 pe Rayo Vallecano. Dani Olmo, debut cu gol pentru catalani

Barca a reuşit să-l înregistreze pe Olmo abia marţi după ce l-a transferat de la RB Leipzig.

Rayo Vallecano a condus cu 1-0 la pauză prin golul lui Unai Lopez din minutul 9. 

Catalanii au jucat mult mai bine în repriza a doua. Golul egalizator a fost înscris de Pedri în minutul 60, iar Dani Olmo a înscris în minutul 82 pentru a aduce a treia victorie din tot atâtea meciuri pentru formaţia lui Hansi Flick în acest sezon. 

„Eram nerăbdător să debutez şi nu ar fi putut fi mai bine”, a spus Olmo. „Mă bucur că în sfârşit am ajuns să joc şi că am putut să ajut echipa”.

Internaţionalul spaniol în vârstă de 26 de ani a fost format la celebra academie a Barcelonei, La Masia. 

Flick a spus că e o victorie „tristă” din cauza unei accidentări la genunchi a mijlocaşului Marc Bernal, în vârstă de 17 ani.

„Am câştigat, este OK, dar când vezi vestiarul, nimeni nu este fericit”, a spus Flick.

Meciul a avut loc la o zi după ce Rayo a anunţat că l-a transferat pe mijlocaşul columbian James Rodríguez, care a urmărit meciul din tribunele stadionului Vallecas.

Fundaşul român Andrei Raţiu de la Rayo Vallecano a fost doar rezervă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici