Barcelona ajunge la cinci succese din tot atâtea posibile în LaLiga, cu două goluri ale lui Yamal

  • Lamine Yamal a marcat de două ori, iar Barcelona şi-a menţinut startul perfect de sezon cu o victorie de 4-1 în deplasare la Girona.
  • Spaniolul în vârstă de 17 ani a deschis scorul în minutul 30, după ce l-a deposedat pe David Lopez în propria jumătate de teren şi a trimis mingea pe lângă portar.
Urmărește
306 afișări
Imaginea articolului Barcelona ajunge la cinci succese din tot atâtea posibile în LaLiga, cu două goluri ale lui Yamal

Barcelona ajunge la cinci succese din tot atâtea posibile în LaLiga, cu două goluri ale lui Yamal

Yamal a marcat al doilea gol şapte minute mai târziu, cu o finalizare din prima, de la marginea careului, după ce lovitura liberă a lui Raphinha a ricoşat la el.

Girona, care a terminat pe locul trei sezonul trecut, putea primi un penalty după ce lovitura de cap a lui Bryan Gil a lovit braţul lui Inigo Martinez, dar decizia a fost anulată după o revizuire a arbitrului asistent video.

Dani Olmo a devenit primul jucător care înscrie în primele sale trei meciuri în campionatul Barcelonei de la Cesc Fabregas în 2011, cu o finalizare din unghi închis, în minutul 47, pentru a face 3-0.

Pedri a profitat de o pasă a lui Marc Casado, care a trecut de Gazzaniga, pentru a completa performanţa 17 minute mai târziu.

Înlocuitorul Cristhian Stuani a marcat un gol de consolare pentru echipa gazdă cu 10 minute înainte de final, cu o execuţie din interiorul suprafeţei de pedeapsă.

Şase minute mai târziu, fosta extremă a lui Manchester City, Ferran Torres, care intrase pe teren doar cu 17 minute înainte, a primit cartonaş roşu pentru o intrare dură asupra lui Yaser Asprilla.

Victoria a dus Barcelona lui Hansi Flick la patru puncte de Real Madrid în fruntea La Liga, după a cincea victorie consecutivă, cu 15 puncte din tot atâtea posibile.

În următoarea rundă, Barcelona va întâlni pe teren propriu echipa Real Betis, pe 22 septembrie, în timp ce Girona va juca în deplasare împotriva echipei Osasuna, în aceeaşi zi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici