Barcelona pierde meciul cu Monaco în Liga Campionilor; Flick rămâne optimist

Antrenorul Barcelonei, Hansi Flick, a declarat că nu este îngrijorat de prestaţia echipei sale, în ciuda înfrângerii cu 2-1 suferite joi în faţa lui Monaco, în Liga Campionilor.

Urmărește
169 afișări
Imaginea articolului Barcelona pierde meciul cu Monaco în Liga Campionilor; Flick rămâne optimist

Sursa foto: Facebook

Monaco a profitat din plin de avantajul omului în plus, după ce fundaşul Barcelonei Eric Garcia a fost eliminat în minutul 11, înainte de golurile lui Maghnes Akliouche şi George Ilenikhena.

Flick, care a condus Barcelona la o serie de cinci victorii consecutive în LaLiga, a rămas optimist după prima sa înfrângere la conducere şi şi-a îndemnat jucătorii să privească cu încredere la meciurile care urmează.

„Odată cu cartonaşul roşu (al lui Garcia), jocul s-a schimbat total, dar pot vedea aspectele pozitive. Am încercat să ne apărăm ca o echipă şi să atacăm ca o echipă. Am avut ocazii, dar ei au meritat să câştige”, a declarat Flick reporterilor, potrivit Reuters.

„Am spus echipei să ridice capul pentru că sunt dezamăgiţi, dar trebuie să ne concentrăm pe duminică (meciul din LaLiga de la Villarreal), care este următorul nostru meci. Este momentul să ne recuperăm, sperăm că jucătorii vor reveni cu multă energie”. a mai spus Flick.

„Avem jucători care au dat mai mult de 100 la sută, fiecare jucător a încercat să dea tot ce are mai bun în această situaţie. Sunt foarte mândru de această echipă, dar trebuie să acceptăm cum am pierdut astăzi”.

Barcelona a retrăit amintiri amare din sezonul trecut, când a ieşit din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, pierzând 4-1 la Paris St Germain după ce fundaşul Ronald Araujo a primit un cartonaş roşu.

Flick a spus că rămâne optimist în privinţa şanselor lor în turneul Ligii Campionilor pe care l-au câştigat ultima dată în 2015.

„Suntem suficient de puternici pentru a juca Champions League bine, avem şapte meciuri înainte şi cred că vom câştiga multe meciuri”.

Barcelona urmează să primească vizita lui Young Boys în a doua partidă din faza grupelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici