Barcelona va purta un logo special al trupei Coldplay în Clasico împotriva Real Madrid

  • Trupa Coldplay urmează exemplul lui Drake şi Rolling Stones.
  • Echipa de fotbal masculin a clubului Barcelona va purta logo-ul special al trupei în confruntarea Clasico cu Real Madrid.
Urmărește
79 afișări
Imaginea articolului Barcelona va purta un logo special al trupei Coldplay în Clasico împotriva Real Madrid

Sursa foto: X

Ca parte a acordului cu Spotify, giganţii catalani vor purta un echipament special cu logo-ul trupei britanice în timpul Clasico-ului de luna viitoare împotriva rivalilor madrileni, conform publicaţiei spaniole Sport.

Tricoul special va fi disponibil pentru vânzare după meciul programat pe 27 octombrie.

În cadrul aceluiaşi contract cu Spotify, semnat în 2022, clubul a purtat logo-urile lui Drake şi Rosalía în timpul meciurilor din La Liga cu Madrid în sezonul 2022-2023. În sezonul trecut, au îmbrăcat un tricou special cu logo-ul unei alte trupe rock celebre, Rolling Stones.

În mai 2023, Chris Martin şi colegii săi au susţinut patru concerte la Barcelona, unul dintre acestea având loc la Montjuic, unde giganţii catalani îşi desfăşoară în prezent meciurile de pe teren propriu din cauza renovării Camp Nou.

Echipa lui Hansi Flick, care a câştigat primele şase meciuri din La Liga, va încerca să îşi prelungească seria de victorii miercuri, când o va întâlni acasă pe Getafe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici