Becali a plecat de pe stadionul din Haifa aplaudându-i pe fanii formaţiei adverse

Patronul Stelei, Gigi Becali, şi-a continuat pelerinajul în Ţara Sfântă până în ziua meciului, ba chiar era să piardă startul partidei, dar până la urmă el a urcat în lojă exact când echipele au ieşit pe teren.

Urmărește
432 afișări
Imaginea articolului Becali a plecat de pe stadionul din Haifa aplaudându-i pe fanii formaţiei adverse

Becali a plecat de pe stadionul din Haifa aplaudându-i pe fanii formaţiei adverse (Imagine: Razvan Lupica/Arhiva Mediafax Foto)

Gigi Becali a vizitat Ierihonul, unul dintre cele mai vechi oraşe din lume, aflat pe teritoriu palestinian, a mers până la Marea Galilee acolo unde se spune că Isus Hristos le-a umplut bărcile cu peşte locuitorilor, iar după amiaza a ajuns în Nazaret, oraşul Fecioarei Maria şi locul în care a copilărit Fiul Domnului.

Becali a plecat de la stadion în minutul 75, la scorul de 4-0 pentru Maccabi Haifa, patronul Stelei aplaudându-i pe fanii formaţiei adverse.

Citeşte mai mult pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici