Becali: Am vorbit astăzi două ore cu Hagi şi mi-a îndeplinit doleanţa

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la Pro TV, înaintea meciului cu Slavia Praga, că în ziua jocului a discutat timp de două ore cu antrenorul Gheorghe Hagi, care i-a îndeplinit dorinţa de a-l titulariza pe Valentin Bădoi şi de a-l lăsa pe banca de rezerve pe Dorel Zaharia.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Becali: Am vorbit astăzi două ore cu Hagi şi mi-a îndeplinit doleanţa

Becali: Am vorbit astăzi două ore cu Hagi şi mi-a îndeplinit doleanţa

"Au fost nori, acum e senin la Steaua. Aseară eram şi eu supărat, nu vorbisem cu Gică decât «Salut!» - «Salut!». Azi am stat vreo două ore împreună şi comunicarea pe care am avut-o m-a încântat şi sunt foarte bucuros. Dacă nu există comunicare, nu există nici comuniune. Eu ce am vrut, am vrut Bădoi şi fără Zaharia. Doleanţa mea s-a împlinit. El şi-a făcut echipa, mi-a spus cum a făcut-o şi sunt încântat. Echipa pe care a făcut-o Gică va fi o echipă ofensivă, cu Cristocea şi cu Iacob şi probabil în a doua repriză va intra Badea, pentru că nu poate Iacob să joace tot meciul", a spus Becali, care a menţionat că singura variantă pe care o ia în calcul la meciul cu Slavia este victoria.

Gigi Becali a menţionat că le va suplimenta jucătorilor primele pentru meciul cu Slavia Praga. "Trebuia să fac şi un şoc psihiologic, să le dau un plus de interes. Le-am spus 20.000 primă dar să ţină cont că acest meci este unul de calificare. Iar o calificare mai departe înseamnă 50-60.000 în plus la contracte pentru că le transform din dolari în euro, plus încă 100.000 calificarea. Deci de meciul ăsta depind 200.000 de euro bani la ei în buzunar.

Partida Slavia Praga - Steaua Bucureşti, prima a "roş-albaştrilor" în grupa H a Ligii Campionilor, va începe la ora 21.45 şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici