Becali: Dacă Hagi face cum vrea el şi pierde, atunci are o problemă

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, marţi, că antrenorul Gheorghe Hagi va avea o problemă dacă nu va ţine cont de părerea sa şi Steaua va pierde meciul cu Slavia Praga, din Liga Campionilor, dar că nu va fi tras la răspundere dacă va asculta sfaturile sale.

Urmărește
4 afișări
Imaginea articolului Becali: Dacă Hagi face cum vrea el şi pierde, atunci are o problemă

Becali: Dacă Hagi face cum vrea el şi pierde, atunci are o problemă

"Nu ştiu cu cine va juca Hagi, ce să mă consult? Doar m-am salutat cu el, nu am vorbit de echipă. Eu am venit să încurajez şi să scot echipa din tensiune. Ce vreau eu, şi cred că Hagi a înţeles, este fără Zaharia, şi cu Bădoi. Mai mult nu mă interesează, pentru că eu nu-i fac echipa lui Hagi. Să facă ce ştie, ce a făcut vreodată ca mine? Să facă cum vrea. Eu am spus doar atât, fără Zaharia, şi cu Bădoi. Nu-mi place să spun fă aşa, este doar o părere. El face cum vrea, dar răspunde pentru rezultate. Dacă ascultă ce zice patronul şi pierde, nu are nicio problemă, dar dacă face cum vrea el şi pierde, atunci are o problemă", a spus Becali, care însoţeşte echipa Steaua la Praga.

Gigi Becali a precizat că a discutat cu atacantul Dorel Zaharia şi că acesta nu s-a arătat deranjat de faptul că nu-l doreşte în primul "11". "Am vorbit cu Zaharia şi i-am spus: «Nu are rost să te superi, rămâi la Steaua, o să câştigi bani în continuare». El mi-a spus: «Sunt fericit că sunt la Steaua, că am jucat câteva meciuri. Sunt fericit şi când joc trei minute, nu mă supăr». L-am bătăt pe umăr şi i-am spus «Bravo», pentru că mi-a plăcut atitudinea lui. Ce s-ar întâmpla dacă ar reacţiona Golanski ca Thereau? Păi, să reacţioneze şi să iau vreo 3 milioane pe el, ca pe Thereau, ce bine ar fi!", a spus Becali.

Finanţatorul stelist a adăugat că dacă Zaharia şi Golanski vor fi în primul "11" în partida cu Slavia Praga, va pleca de la meci: "Eu am venit cu o zi înainte de meci, când am multă treabă la Bucureşti, şi să-i văd pe Golanski şi Zaharia în teren? Închiriez un avion privat şi plec imediat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici