Becali: E posibil să revin la sentimente mai bune faţă de jucători dacă vor câştiga meciul cu Rapid

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că îşi va ierta jucătorii pentru prestaţia din meciul cu Gloria Bistriţa doar dacă vor câştiga partida cu Rapid, din etapa a XIV-a a Ligii I, caz în care îşi vor primi şi drepturile financiare.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Becali: E posibil să revin la sentimente mai bune faţă de jucători dacă vor câştiga meciul cu Rapid

Becali: E posibil să revin la sentimente mai bune faţă de jucători dacă vor câştiga meciul cu Rapid (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"E posibil ca dacă ei câştigă meciul cu Rapid să spunem că îi iert şi eu şi revin la sentimente mai bune. Dacă ei câştigă meciul ăsta, îşi primesc şi banii. Banii sunt la zi acum, câştigă meciul cu Rapid, o să aibă banii la zi. Viitorul lor financiar depinde de meciul cu Rapid. Nu câştigă meciul cu Rapid, să se gândească la bani în martie, aprilie. Singura lor salvare, asta e. Ca să şterg totul cu buretele, trebuie să câştige în Giuleşti. Dacă ei câştigă, veniţi aici la palat şi zic «varză cu carne, s-a terminat totul». Mintea lor şi concentrarea lor numai pe asta să fie", a explicat Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că deşi îl interesează şi partida din Liga Europa, de joi, cu Utrecht, prioritatea jucătorilor stelişti trebuie să fie meciul cu Rapid. "Pe mine mă interesează să bată pe Rapid. E normal să mă intereseze şi meciul cu Utrecht, dar pe mine mă intereseză mult mai mult meciul cu Rapid", a anunţat el.

Becali a declarat că nu va merge la meciul din deplasare al echipei "roş-albastre" cu Rapid pentru că nu vrea să stea lângă acţionarul majoritar George Copos, pe care-l consideră "un om de ultima speţă umană". "În Giuleşti nu calc. Ce să caut acolo? De ce să stau lângă un om nenorocit? Ăla e un om de nimic, (...), un om de doi lei, de ultima speţă umană. Să mă duc la el acasă? La Copos? (...)", a spus Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici