Becali: M-am înţeles cu Marian Iancu pentru cedarea lui Szekely la FC Timişoara

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că s-a înţeles cu preşedintele grupării FC Timişoara, Marian Iancu, pentru cedarea mijlocaşului Janos Szekely, acesta precizând că mai lipseşte doar acordul jucătorului, informează Sport.ro.

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului Becali: M-am înţeles cu Marian Iancu pentru cedarea lui Szekely la FC Timişoara

Becali: M-am înţeles cu Marian Iancu pentru cedarea lui Szekely la FC Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

"Am demarat negocierile pentru transferul lui Szekely la Timişoara. Eu m-am înţeles cu Marian Iancu, urmează să vorbim cu jucătorul şi cu impresarul său, însă cred că vor fi şi ei de acord. Oricum nu îi vom duce lipsa, pentru că îl avem pe Bănel Nicoliţă, care este cel mai bun jucător din România. Szekely nu poate să-i ia locul lui Bănel niciodată. Şi Tănase poate juca pe dreapta", a spus Becali.

Gigi Becali şi-a motivat decizia de a-l ceda pe Szekely prin faptul că avea un salariu mare, care îi creştea în fiecare an cu câte 50.000 de euro.

"Szekely este costisitor pentru noi, salariul îi creşte cu 50.000 de euro în fiecare an. Sezonul viitor ar avea 200.000. Nu poate să aiba el mai mulţi bani decât Tănase sau Andrei Ionescu, pentru că nu este mai bun. El e ultimul cu salariu mare. Bergodi poate să-mi spună că are nevoie de ambii jucători, dar eu pot să îi spun că am nevoie de banii ăia. Szekely nu poate să aibă mai mulţi ca Stancu", a completat Becali.

Janos Szekely a fost transferat de Steaua în vara anului 2008 de la Oţelul Galaţi în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici