Becali: Mi-ar fi convenit să-l aduc pe Mihai Stoica, dar nu vor apropiaţii mei

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că şi-ar fi dorit ca Mihai Stoica să vină pe un post de conducător la gruparea bucureşteană, dar a precizat că apropiaţii săi au fost împotriva readucerii fostului manager al formaţiei steliste.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Becali: Mi-ar fi convenit să-l aduc pe Mihai Stoica, dar nu vor apropiaţii mei

Becali: Mi-ar fi convenit să-l aduc pe Mihai Stoica, dar nu vor apropiaţii mei (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Mie mi-ar fi convenit să-l aduc pe Mihai. Cred că Steaua avea nevoie de el la ora asta, nu ştiu dacă el vrea, dar ştiu că apropiaţii mei nu vor şi dacă nu vor, ce să fac?! Nu vreau să fac împotriva tuturor apropiaţilor, tuturor angajaţilor. Nu pot să mă pun contra tuturor angajaţilor, ăla că pleacă, ăla că-şi dă demisia. Ce să fac acum?! Le-am zis să ierte, să facă pace, nu vor, înjură şi asta este, trebuie să ţin cont şi de părerea lor", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că va discuta cu Narcis Răducan şi îi va propune acestuia o funcţie asemănătoare cu cea a lui Mihai Stoica. "Cred că Narcis Răducan va fi la Steaua, exact pe postul pe care voiam să-l aducem pe Stoica. Zilele astea o să vorbim, a fost o idee, n-am vorbit încă", a subliniat Becali.

Referitor la partida cu Gaz Metan CFR Craiova, din 16-imile de finală ale Cupei României, Becali a menţionat că antrenorul interimar Eduard Iordănescu trebuie să demonstreze că are valoare. "Edi trebuie să demonstreze, că dacă nu demonstrează nici cu o echipă de Liga a II-a, ce să-i fac?!", a precizat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici