Becali: Moraes va fi jucătorul Stelei

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică seară, că fostul atacant al Gloriei Bistriţa, Junior Moraes, aflat în litigiu cu gruparea din Ucraina, Metalurg Doneţk, va deveni jucătorul Stelei, mizând în acest scop şi pe calitatea sa de europarlamentar.

Urmărește
59 afișări
Imaginea articolului Becali: Moraes va fi jucătorul Stelei

Becali: Moraes va fi jucătorul Stelei (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Moraes va fi jucătorul Stelei, nu spun cum şi ce fel... Eu sunt europarlamentar, iubesc Steaua şi mă ocup de Steaua. Fiind europarlamentar, o să militez să se respecte legile, dreptul la muncă. Să nu uitaţi că Gigi Becali e europarlamentar. Nu e de ici de colea să fii europarlametar. FIFA şi UEFA mai vine şi pe la Strasbourg, şi pe la Bruxelles, nu e stat în stat", a spus Becali la Gsp TV.

Gigi Becali crede că jucătorul va fi declarat liber de contract în următoarele două săptămâni, iar Gloria Bistriţa nu va mai primi niciun ban din partea ucrainienilor. "O să dureze mult litigiul, două săptămâni. Nea Jean e greu să mai ia vreun ban de la Metalurg Doneţk. Eu aşa cred, că nu va lua bani şi va pierde şi jucătorul. Nu mai are ce negocia, jucătorul va rămâne liber şi îl voi lua eu. Asta cred eu, şi cred cam bine. Eu cred în varianta că Moraes va ajunge la Steaua liber, iar Bistriţa se va judeca cu Metalurg şi va lua praful de pe puşcă. Asta ca să se înveţe minte altădată. Că prea era tare în gură. Toţi care sunt tari în gură cu mine numai aşa o să păţească. Cine e tare-n gură cu Steaua o să aibă şi mai mari belele", a mai spus el.

Junior Moraes a mai fost dorit de Steaua în această iarnă, însă gruparea bucureşeană şi Gloria Bistriţa nu s-au înţeles atunci asupra preţului de transfer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici