Becali: Nu mi-a plăcut prima repriză dar ştiam că vom câştiga

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică seară, la Sport.ro, că nu i-a plăcut prima repriză a meciului cu Ceahlăul Piatra Neamţ, însă a menţionat că era sigur de victorie, apreciind că la 2-0 nu mai sunt multe de comentat.

15 afișări
Imaginea articolului Becali: Nu mi-a plăcut prima repriză dar ştiam că vom câştiga

Becali: Nu mi-a plăcut prima repriză dar ştiam că vom câştiga (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Nu mi-a plăcut prima repriză, n-am avut ocazii, dar ştiam că le dăm, nu puteau copiii ăia să reziste cu Steaua un meci întreg. Bergodi a încercat să-i odihnească pe Ninu, pe Ionescu. Aşa a făcut şi Timişoara cu Bistriţa, dar până la urmă au câştigat. Ceahlăul a fost cam acolo cu Motherwell, dar cu Motherwell am avut noroc să înscriem mai repede. Dacă înscria Stancu, ne descătuşam mai repede. Şi Florin Marin cunoaşte Steaua, au încercat cu presing, dar nu puteau tot meciul să reziste. La 2-0 nu mai ai ce să comentezi. Arbitrul a dat fault când trebuia, a arbitrat bine. Dacă vrei să complici un meci, să te dai mare arbitru, poţi să ai necazuri", a afirmat Becali.

Finanţatorul stelist a menţionat că nu va merge în Scoţia pentru meciul cu Motherwell: "Nu merg la Motherwell, n-are rost, e şi drumul prea lung. Urmează CFR Cluj, dar nu are tensiunea aia că e la începutul campionatului. Oricum, joci cu o contracandidată şi are o oarecare încărcătură, eşti obligat să joci. Când CFR joacă fotbal, joacă, îi felicit pentru cum au jucat acum cu Urziceniul, nu ca măcelul acela din Supercupă. Mi-a fost frică întotdeauna de ei ca valoare, dar asta nu înseamnă că trebuie Cadu să rupă picioare".

Meciul care i-a plăcut cel mai mult lui Gigi Becali în prima etapă a fost Universitatea Craiova - Dinamo. "S-a jucat foarte bine. Degeaba spunea Borcea că aşa nu se poate, s-a jucat de la o poartă la alta, fotbal de calitate. Borcea dacă cumva nu marchează, e arbitrul de vină, dacă e un ofsaid la mustaţă, gata, ne-a furat arbitrul. El e obişnuit să fie avantajat, când îl arbitrează corect, i se pare că a fost furat. Uite că se arbitrează şi corect, Cristi Borcea! Eu sunt de acord cu arbitri străini", a adăugat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici