Becali: Obiectivul Stelei rămâne câştigarea campionatului

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că obiectivul formaţiei antrenate de Marius Lăcătuş rămâne acelaşi, câştigarea titlului, chiar dacă gruparea "roş-albastră" a pierdut partida de la Braşov, cu scorul de 0-1.

Urmărește
38 afișări
Imaginea articolului Becali: Obiectivul Stelei rămâne câştigarea campionatului

Becali: Obiectivul Stelei rămâne câştigarea campionatului (Imagine: Mediafax Foto)

"Ce vreţi să mai spun acum? Când ai un astfel de meci, pe care trebuie să-l câştigi, şi nu îl câştigi, asta e. Baţi doar dacă ai valoare. Nu s-a schimbat obiectivul Stelei, rămâne câştigarea campionatului", a spus Becali, care a plecat de la meci cu trei minute înainte de ultimul fluier al arbitrului Cristian Balaj.

Becali a urmărit repriza a doua a partidei Steaua - FC Braşov, alături de preşedintele Consiliului de Administraţie, Valentin Argăseală, vicepreşedintele Teia Sponte şi antrenorul Marius Lăcătuş, ultimul fiind suspendat pentru partida de la Braşov.

Un grup de aproximativ 40 de suporteri ai formaţiei Steaua l-au aşteptat la ieşirea din stadion pe finanţatorul FC Steaua, pe care l-au condus la maşină scandând împotriva lui Gigi Becali. De altfel, susţinătorii echipei Steaua au continuat să conteste conducerea clubului şi în timpul partidei. Fanii echipei din Bulevardul Ghencea au scandat "Vali, Vali, sluga lui Becali" şi "Pleacă din Ghencea, Becali pleacă din Ghencea".

Citeşte şi:

Steaua a fost învinsă, scor 1-0, de FC Braşov, în Liga I

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici