Becali: Pentru Steaua este într-un fel mai bine că a învins Dinamo pe CFR Cluj

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că rezultatul derbiului etapei a XXVIII-a a Ligii I, Dinamo-CFR Cluj, scor 1-0, avantajează gruparea din Bulevardul Ghencea, deoarece formaţia clujeană este în luptă cu echipa"roş-albastră" pentru un loc de cupă europeană.

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Becali: Pentru Steaua este într-un fel mai bine că a învins Dinamo pe CFR Cluj

Becali: Pentru Steaua este într-un fel mai bine că a învins Dinamo pe CFR Cluj (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"A câştigat Dinamo acest meci şi într-un fel este mai bine pentru noi acest lucru. Motivul este acela că Steaua, în acest sezon, se mai poate bate foarte greu la titlul, iar CFR Cluj rămâne aproape de noi. Ne batem la o cupă europeană cu echipa clujeană", a declarat Becali la GspTV.

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), campioana en-titre a României, CFR Cluj, în derbiul etapei a XXVIII-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost înscris de Ionel Dănciulescu, în minutul 44.

Conducătorul clubului din Bulevardul Ghencea a declarat că cea mai bună soluţie pentru aceste ultime etape este aducerea de arbitri străini la derbiuri. "Cel mai bine este să aducem arbitri din străinătate, să nu mai existe suspiciuni. Nu vedeţi ce a făcut Crist Balaj la meciul de la Timişoara. Balaj era un pic «ciupit». La Balaj nu cred că se poate pune probelma scoaterii din arbitraj , dar la Timişoara a greşit", a adăugat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici