Becali: S-a făcut transferul lui Tănase

Finanţatorul clubului Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a perfectat transferul jucătorului Cristian Tănase de la gruparea FC Argeş la formaţia "roş-albastră".

196 afișări
Imaginea articolului Becali: S-a făcut transferul lui Tănase

Ioan Becali: Cristian Tănase va semna cu Steaua (Montaj foto)

"Da, am reuşit până la urmă să-l transferăm pe Tănase. Nu pot spune mai multe acum", a declarat Gigi Becali.

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, joi, în presa germană, că mijlocaşul Cristian Tănase va semna un contract valabil pe cinci ani cu Steaua, după ce şi gruparea FC Koln şi-a manifestat interesul pentru fotbalistul român.

"Îm pare rău pentru cei din Koln, dar Tănase va semna, joi, un contract valabil cinci ani cu Steaua. Acolo are un viitor frumos. Domnul Meier este un mare manager, dar aici nu a reuşit", a afirmat, miercuri, Ioan Becali, cu referire la managerul clubului 1.FC Koln, Michael Meier, care avea sarcina de a-l transfera pe internaţionalul român la gruparea "ţapilor".

De serviciile mijlocaşului Cristi Tănase (22 de ani) s-au interesat, în această vară, echipele Steaua, Dinamo, AC Fiorentina, 1.FC Koln, Hertha Berlin, Juventus Torino, VfB Stutgart şi Beşiktaş Istanbul.

Tănase: Sunt bucuros că am semnat cu Steaua

Mijlocaşul Cristian Tănase a declarat, pentru MEDIAFAX, că este bucuros că a semnat cu formaţia Steaua şi că nu şi-ar fi dorit un transfer în străinătate.

"Sunt bucuros că s-a rezolvat până la urmă. Am semnat un contract pe cinci ani cu Steaua. Mă bucur că s-au înţeles şi cluburile, că m-am înţeles şi eu cu Steaua. Nu îmi doream neapărat un transfer în străinătate. Vroiam să fie bine pentru toată lumea", a spus Tănase.

Mijlocaşul a precizat că mai are câteva zile de recuperare după accidentarea suferită.

"Nu o să fac încă antrenamente cu Steaua pentru că mai am încă câteva zile de recuperare, de alergări uşoare", a mai spus el.

Tănase consideră că meciul pentru play-off-ul Ligii Europa va fi mult mai dificil decât dubla manşă cu Motherwell.

"Oricum m-aş fi uitat la meciul cu Motherwell chiar dacă nu aş fi semnat cu Steaua. Acum, cu Motherwell nu cred că vor fi probleme, următorul meci este dificil, acela este meciul greu de intrare în Europa League", a explicat Tănase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici