Becali spune că a greşit atacându-l pe Hagi

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică, la Sport.ro, că s-a simţit vinovat pentru că l-a atacat pe antrenorul Gheorghe Hagi şi că a stat patru ore de vorbă cu el, discuţie în urma căreia cei doi s-au împăcat.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Becali spune că a greşit atacându-l pe Hagi

Becali spune că a greşit atacându-l pe Hagi

"Eu nu puteam să ţin un antrenor cu care să nu vorbesc. Mi-era mie jenă pentru că l-am atacat, de-asta nu l-am sunat. M-am simţit vinovat că am greşit, mi-a fost ruşine. M-a pus dracul să îl atac pe Hagi, am greşit că am strigat la TV. Lui dracu' nu îi convine când vede pace şi iubire între naş şi fin şi ne-a pus să ne certăm. Eu doar am vrut să separ numele Hagi de antrenorul Hagi, pentru că ăsta era cel mai mare duşman al lui şi cred că am reuşit. Vreau ca antrenorul Hagi să devină mare. Niciodată n-am vrut să-l demit pe Hagi. Oricât aş vrea, nu pot să renunţ la relaţia naş-fin şi să rămân la relaţia antrenor-patron, pentru că astea sunt legături sfinte", a spus Becali.

Gigi Becali a menţionat că nu l-a jignit pe Hagi, însă a spus lucruri puţin exagerate. "Cum să nu ştie Hagi fotbal? Am vorbit astăzi (n.r. - duminică) cu Hagi, am stat patru ore de vorbă cu el. I-am zis: «Băi Gică, te-a pus şi pe tine diavolul să nu-l pui pe Rădoi, dar m-a pus şi pe mine să urlu». Eu am băgat 15 milioane de euro anul ăsta şi i-am spus: «Bagă-l pe Rădoi la marcaj, e singura mea rugăminte», şi mi-a spus că va juca cu el acolo. Dar acum mi-a spus, credea că CFR va juca cu Fabbiani şi Didi şi a zis că avea nevoie de doi fundaşi centrali înalţi şi de asta nu l-a băgat pe Rădoi. Dacă îmi spunea asta de la început, nu era nici o problemă. Acum e cea mai frumoasă atmosferă la echipă, mi-au spus băieţii mei de la echipă", a precizat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici